Velkommen til lekelandet på Jæren!

Veras lekeland holder til på M44 på Bryne i Rogaland.

Kun 20 minutter fra Sandnes og 50 minutter fra Egersund.

Her kan både barn og voksne ha det gøy. Vi har eget barneområde for de minste med sklier og andre leker som er tilpasset de små.
For de litt større er det flere forskjellige sklier, de kan spille fotball, basketball, hoppe på trampoliner, konkurrere i ninja løype og mye mer. Her kan de boltre seg i timevis med gøyal lek.

Vera tar ofte turen innom for å hilse på store og små gjester. Hun elsker klemmer og synes det er ekstra stas hvis noen vil ta bilde sammen med henne.

Vi er veldig stolte av bursdagsrommene våre, og vi vil gjerne at bursdagsbarnet skal ha den beste bursdagen hos oss. Det er mulig å lage plass til opp mot 40 bursdagsgjester.

Ønsker du å slappe av mens barna leker så har vi både sittegrupper og sofaer rundt. Kos deg med en kaffe eller tre mens du venter. Påfyll på kaffe er gratis. Hele området har også gratis trådløst internett.

Hjertelig velkommen til oss på Veras Lekeland på Jæren.

Utmerket
Ifølge 25 anmeldelser
Kine I
Kine I
2021-07-27
Gøy for barna! Kjekk plass for barna. Lite nok til å holde oversikten, men stort nok til lek i mange timer. Anbefales!
IsCa
IsCa
2021-07-19
Clean Amazing. Our children love the place. We have been many places but this one is nice size and good price.
Marit H
Marit H
2021-07-08
Kjekt lekeland på kjøpesenter Kjekt lekeland rett ved shopping, så hvis du har litt større unger kan både unger og voksne bli fornøyde. Rimelig mat i kiosken.
Marita
Marita
2021-06-15
Kjekt lekeland ! Kjempekjekt ! Fint lekeland og mange kjekke ting å gjøre for barna :) Rent og ryddig. Barna koste seg i ulike lekeapparat som er fint satt sammen med god utnyttelse av plassen.
Ewa Anna W
Ewa Anna W
2021-05-24
Great place to have some fun for small kids! All equipment and toys are new and clean. There are lot of different type of equipment which makes is perfect for all age of kids. Nice menu to grab a bite as well 🙂
Linn-Iren M
Linn-Iren M
2021-05-14
Great place An amazing place for kids and adults! Great space and even more great service. Food and drinks for the whole family
Linn Elise
Linn Elise
2021-02-16
Hyggelig :) Koseligt og passe stort lekeland med greie priser og hyggelig betjening :) rent og hyggelig , bra utvalg i kioskvarer til grei pris
Priscila N
Priscila N
2020-12-21
Kjekke plass, for små og store 🤩 Det kjekkest plass for barn på Bryne. Til og med vi voksne har koset oss. Blide ansatte og kjempe god service. 🤩
Anny
Anny
2020-10-01
Lekeland Kjempe flott og sentralt lekeland.Rent og fint.Er aktiviteter for små og store.Stor tommel opp for denne plass👍🏻👍🏻
Gerd K
Gerd K
2020-07-31
Kjempebra lekeland Kjempekjekk plass for barna. Virket som betjeningen er veldig opptatt av å ha det rent og ryddig. Kommer gjerne igjen her.

Åpningstider

Dager i året
0

Mandag – Fredag: 10-19

Lørdag – Søndag: 10-18

Veras Lekeland på Bryne

Jupitervegen 2, inne på kjøpesenteret M44 på Bryne

Åpningstider

Åpent alle dager hele året!

Mandag – Fredag: 10 – 19

Lørdag – Søndag: 10 – 18

Kontakt

Lekelandet AS

Org.nr: 923 198 024 MVA